eye63 napisał(a):

|
Ogółem to nie wiem co ma do tego wszystkiego znany wszystkim czarnoskróry judasz.
|
ma wspólnego to, że również na łamach prasy się kajał w co niektorzy uwierzyli i głośno krzyczeli " Ufam mu, prawdę mówi , dać mu szansę" po czym uciekł. Jedno mówił do prasy ,a rzeczywistość okazała się inna.
Cytat:
|
Opierajmy się na faktach - a te są podstawowe: w klubie nie ma zdrowego prawego obrońcy i według trenerów bramkarza, który przynajmniej w 80% mógłby zastąpić Pawełka. Reszta, dzięki wielce sprawnemu manipulowaniu kadrą przez Skorżę jest do załatania.
|
zgadza się nie ma
Cytat:
|
Wróćmy do faktów: 1. nie ma bramkarza. - obraz: testujemy koło 20 bramkarzy, w tym zaledwie kilku z bardzo średniej półki. Tak naprawdę wrażenie zrobił dopiero pan z Travnika, no i trochę Kangur zupełnie bez doświadczenia. Wisła liczy, że sprowadzi kogoś za pół darmo lub całkiem za darmo, kto będzie prezentował odpowiedni poziom - problem w tym, że takich bramkarzy najzwyczajniej na świecie nie ma. Jeśli jesteś dobry (nie rewelacyjny, b. dobry itd.), po prostu dobry, to już kosztujesz lub masz wymagania kontraktowe - co nam wybitnie nie odpowiada. I tak w kółko Macieju...
|
ale ja chciałbym dalej poznać cenę oferowaną Nurkoviciowi jak również wymagania Bosniaka by przyznać którejś ze stron rację, ale doczekać się nie mogę, więc nie wierzę w wersję bośniaka szkoda, że nie ujawnili o ile się poróżnili , a nie ma wersji drugiej strony.
Cytat:
|
Fakt 2. Nie ma w klubie zdrowego prawego obrońcy. Jak w przypadku bramkarza jeszcze jednego trzymającego poziom zawodnika mamy, to na prawej obronie kogoś takiego w tej chwili właśnie brakło. I to, że do meczów w pucharach europejskich przystępujemy najprawdopodobniej bez tak usposobionego piłkarza to kpina najwyższych lotów. Bo tu już biznesowe plany powinny pójść na bok.
|
ja dalej będę pytał, czy znane są kwoty które RN akceptuje do wydania i ma je Bednarz (nie chodzi czy zna je Jacek Bednarz) tylko czy uzytkownicy tego forum je znaja
White Star mało tego żyjąc w tym mieście wspierasz budowę stadionu Cracovii a fani Pasów stadionu Wisły