Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2009, 21:41
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Ogółem to nie wiem co ma do tego wszystkiego znany wszystkim czarnoskróry judasz.
ma wspólnego to, że również na łamach prasy się kajał w co niektorzy uwierzyli i głośno krzyczeli " Ufam mu, prawdę mówi , dać mu szansę" po czym uciekł. Jedno mówił do prasy ,a rzeczywistość okazała się inna.

Cytat:
Opierajmy się na faktach - a te są podstawowe: w klubie nie ma zdrowego prawego obrońcy i według trenerów bramkarza, który przynajmniej w 80% mógłby zastąpić Pawełka. Reszta, dzięki wielce sprawnemu manipulowaniu kadrą przez Skorżę jest do załatania.
zgadza się nie ma
Cytat:
Wróćmy do faktów: 1. nie ma bramkarza. - obraz: testujemy koło 20 bramkarzy, w tym zaledwie kilku z bardzo średniej półki. Tak naprawdę wrażenie zrobił dopiero pan z Travnika, no i trochę Kangur zupełnie bez doświadczenia. Wisła liczy, że sprowadzi kogoś za pół darmo lub całkiem za darmo, kto będzie prezentował odpowiedni poziom - problem w tym, że takich bramkarzy najzwyczajniej na świecie nie ma. Jeśli jesteś dobry (nie rewelacyjny, b. dobry itd.), po prostu dobry, to już kosztujesz lub masz wymagania kontraktowe - co nam wybitnie nie odpowiada. I tak w kółko Macieju...
ale ja chciałbym dalej poznać cenę oferowaną Nurkoviciowi jak również wymagania Bosniaka by przyznać którejś ze stron rację, ale doczekać się nie mogę, więc nie wierzę w wersję bośniaka szkoda, że nie ujawnili o ile się poróżnili , a nie ma wersji drugiej strony.
Cytat:
Fakt 2. Nie ma w klubie zdrowego prawego obrońcy. Jak w przypadku bramkarza jeszcze jednego trzymającego poziom zawodnika mamy, to na prawej obronie kogoś takiego w tej chwili właśnie brakło. I to, że do meczów w pucharach europejskich przystępujemy najprawdopodobniej bez tak usposobionego piłkarza to kpina najwyższych lotów. Bo tu już biznesowe plany powinny pójść na bok.
ja dalej będę pytał, czy znane są kwoty które RN akceptuje do wydania i ma je Bednarz (nie chodzi czy zna je Jacek Bednarz) tylko czy uzytkownicy tego forum je znaja

White Star mało tego żyjąc w tym mieście wspierasz budowę stadionu Cracovii a fani Pasów stadionu Wisły
Ostatnio edytowane przez PvD : 12.07.2009 o godz. 21:44.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując