Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2009, 19:50
Adasss napisał(a):Wyświetl post
PvD: a taka wersja Ci pasuje? :

Bośniacy wykorzystują, że mamy trochę podbramkową sytuację i naciskają mocno. Bednarz pod naciskiem ulega trochę i przedstawia korzystniejszą ofertę, bez potwierdzenia z RN. RN tego jednak nie akceptuje.

Paranoją byłoby w takim wypadku to, że klub nie mówi jednym głosem. Że w jednej chwili wydaje się, że wszystko już uzgodnione, a za chwilę wszystko leży. To byłby niestety objaw tego, że w klubie organizacyjnie coś kuleje, takie informacje nie powinny w ogóle wychodzić poza klub.
Obie wersje są jednakowo prawdopodobne. Ci, którzy zajmują się na tym forum tylko i wyłącznie truciem i tak zachęty nie potrzebują, reszta pewnie jest podzielona.
Myślę, że lepiej skupić się na bardziej jednoznacznych kwestiach, n.p. "dlaczego wciąż nie mamy drugiego bramkarza"?
Moja sugestia brzmi - brak nam pieniędzy na kogoś lepszego i lub porównywalnego do Pawełka. Taki Lech ma ich niby, a i tak został z Turiną i Kotorowskim.
Może jednak o dobrego bramkarza nie tak łatwo, jak o obrońcę czy defensywnego pomocnika?

P.S. Mnie się sugestia Kordela podoba, aby menadżerom podziękować. Na razie jednak zasady są jakie są i za ich łamanie będą bany. Jest powód, dla którego jest to któraś z kolei odsłona tego tematu, a każda z nich była kilkukrotnie otwierana i zamykana.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.07.2009 o godz. 20:00.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując