Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2009, 17:54
To ja mam Adasss i SLoth takie pytanie co powiecie o tym

Cytat:
Menedżer niepotrzebnie był strasznie uparty, a Wisła zachowała się fair - uważa Hadis Zubanović, który zna język polski (grał m.in. w Zagłębiu Sosnowiec) i pomagał w rozmowach. - Szkoda Adisa, bo starał się, ryzykował kontuzję w trzech sparingach i został z niczym.
również z wislaportal.pl

Adasss ten tekst ktory przytoczyłeś pochodzi z bośniackiego dziennika a nie jest to wywiad tejże redakcji .

I zastanawia mnie kto tu mówi prawdę. Hadis czy menadżer i zawodnik. I czemu ufać im, bośniakom ?

Skoro tak płaczą, że obniżano ich wartośc ze Wisła zmieniała warunki to niech powiedzą jak zmieniały się kwoty. A może będą zasłaniać się tajemnicą negocjacji? Tak najlepiej przecież.

I najlepsze

Cytat:
Dostałem wiadomość, że rada nadzorcza klubu nie zgadza się na moje warunki - mówi mierzący 196 centymetrów golkiper.
czyli klub nie ma prawa do przedstawienia swoich?
Ostatnio edytowane przez PvD : 12.07.2009 o godz. 17:59.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując