Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2009, 17:22
Miałem się wypisać ale szkoda czasu. Tylko na jedno chcę zwrócić uwagę:

Cytat:
Dalej – lamentujesz że „nie stać nas” na zawodników których chciałby Skorża? Czyżby? Rozumiem zatem, że masz wgląd w dokumentację finansową Wisły? Jak nie masz – nie wypowiadaj się na ten temat, bo po prostu nie wiesz o czym mówisz i nie masz żadnych namacalnych podstaw do formułowania podobnych teorii.
Hoh, rozumiem że Ty masz wgląd w sytuację finansową Wisły? Ze wiesz że Cupiał jak na złośc trzyma miliony upakowane w skarpetkach i nie chce się podzielić?
Mylisz się, mam namacalne podstawy do formułowania podobnych teorii. Bo żadnego polskiego klubu nie stać na utrzymywanie 2 równorzędnych zawodników na danej pozycji, dotyczy to Lecha (poczytaj ostatnią relację z jakiegoś ich sparingu, w pierwszej połowie, 1 składem zmietli ich a w drugiej kiedy weszli zmiennicy było już krucho), dotyczy to Legii i wszelkich zespołów grających w Polskich ligach. Nie potrzebuję mieć wglądu w dane finansowe Wisły bo Cupiał to nie szejk arabski, nie inwestuje w Wisłę grubych milionów, stąd nie ma co liczyć że Wisła, jako jedyny klub w Polsce, będzie miała 2 równorzędnych piłkarzy na każdą pozycję. My jako kibice możemy prosić, wymagać, jednak to nic nie zmieni.
Odpowiedz cytując