Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2009, 14:31
Ja tez jestem za tym zeby klubow biednych nie wpuszczac do najwyzszej klasy rozgrywkowej bo tak to nigdy nie dogonimy z poziomem sportowym lepszych krajow, bo bez kasy to i poziom pilkarski bedzie słaby. Ale nie robmy takich chamskich akcji ze zawsze licencje były rozdawane za darmo a teraz nagle jest atak na ŁKS moze po to zbey sie Cracovia utrzymała? To jest niekonsekwentne dizałanie PZPNu. Ja by, był za takim rozwiazaniem ze informujemy kluby ze maja tok na spelnienie wsyztskich wymogow i w przyszłym roku juz na serio sie bawimy w ten biznes i bez wymogow spełnionych nie ma licencji -cos takiego a nie nagle z nienacka wywala sie ŁKS. Moze by było warto postawic taka gruba kreske nad tym co sie dizało, dac rok klubom na ustabilizowanie pewnych spraw, wprowadzic abolicje, bo inaczej to z tego gowna nigdy nie wyjdziemy. Nie jestem za tym zeby na siłe chronic kluby ale zrobmy to jakos sprawiedliwiej, te cale wywalanie za brak licencji itp
Ale w ogole to co tu gadac, decyzja pojebana jak wiele innych. To samo dizeje sie teraz z Widzewem, postanowiono ich teraz zdegradowac do 1 ligi spowrotem za grzechy z ktorych juz byli rozlicznai rok temu, przeciez to jest cyrk jakis. Jak nasze prawo tak dizala, jak ten caly PZPN jest taki nieudolny to co tu oczekiwac normalnej ligi gdzie si enie rozgrywa wszystko przy zielonym stoliku ;/
Odpowiedz cytując