Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2009, 18:25
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
No to dobrze że trafimy na austriaków przynajmniej okaże się czy mamy szanse na tą LM czy nie Bo jak przejdziemy Salzburg to dużo lepsza będzie atmosfera w drużynie przed np. Olympiakosem.
Drużyna która przechodzi silnego rywala jest dużo lepiej podbudowana psychicznie i ma większe szanse bo wie że jest dobra, a nie przechodzi tylko dzięki szczęściu w losowaniu.
Już tak nie przesadzaj, lepiej trafić na słabszego rywala - szansa awansu jest wtedy mimo wszystko większa (potrzeba mniej wysiłku, by wyeliminować przeciwnika).
Atmosfera w drużynie powinna być poprawna niezależnie od rywala w III rundzie eliminacji.

Priorytetowym celem Wisły jest awans do fazy grupowej LM, więc w III rundzie lepiej uniknąć FC Salzburg(mamy na to 90% szans).
W IV rundzie trafienie na Olympiakos Pireus byłoby pechowe (ale jest 80% szans na innego rywala).

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując