Po prostu Wiślak napisał(a):

|
(...)Może kiedyś, jak podrośniesz i nabierzesz większego doświadczenia, kultury oraz ogłady, sam to zrozumiesz. Najpierw jednak skończ spokojnie szkoły, spróbuj prowadzić własnoręcznie jakąś firmę (ot, choćby warzywniak), spróbuj swych sił w ambitniejszym zajęciu niż moderowanie forum (choć widząc jak się z niego wywiązujesz, wątpię, by ktoś Ci takowe powierzył), a dopiero potem próbuj silić się na ferowanie wyroków w poważnych sprawach oraz nieudolne kpiarskie wypociny na temat możliwości w świcie sportu i finansów.
|
Ja jestem po studiach, kierunek : Zarządzanie i finanse, prowadzę własną dobrze prosperującą firmę (i nie jest to pojedynczy sklepik) a z twoich wypowiedzi wnioskuje jedynie, że szczekasz. Poza tym, taka omnibusowa gadka pt : 'a kim to ja nie jestem' zajeżdża właśnie brakiem kultury, doświadczenia, ogłady a przede wszystkim gówniarstwem. Każdy ciężko pracujący menago wie, że lepiej pracować wytrwale i po cichu i czekać na efekty niż wozić się z tym co się robi jak przysłowiowy "żyd po pustym sklepie". Poza tym korzystając z forum internetowego nigdy nie wiesz, kto siedzi po drugiej stronie monitora. Może to być osoba, która zarabia nawet i 10x razy tyle co ty, także zakładając z góry, że jesteś kimś lepszym możesz się nieźle przejechać.
Wracając do tematu. Podsumujmy fakty.
1. Wisła Kraków chce sprowadzić piłkarzy, którzy byliby
wzmocnieniem dla klubu, a nie tylko uzupełnieniem składu.
2. Wisła nie ma zbyt dużych zasobów finansowych na sprowadzenie tych piłkarzy.
3. Wisła nie podpisała żadnego obrońcy przez 10 pierwszych dni okienka transferowego. Podpisała za to lewego pomocnika, który ma za zadanie okazać się lepszy od Zieńczuka. Dodatkowo Wisła sprowadziła Gułę, który niestety jest kontuzjowany (ale to już było wiadomo wcześniej).
Szczerze powiedziawszy, zamiast szczekać teraz, poczekaj na efekty. Fakt z Levadią obrona będzie eksperymentalna, ale szczerze powiedziawszy wolę poczekać i zobaczyć kolejnego piłkarza pokroju Marcelo czy Kirma (oceniam tylko po CV tu) niż dostać teraz 2-3 obrońców pokroju naszego Kowalskiego. Zarząd widocznie myśli podobnie. Jak nikogo nie podpisze to będzie fiasko, ale podejrzewam, że skończy się na tym, że Wisła ściągnie dobrego / bardzo dobrego piłkarza a wtedy nawet słówkiem nie piśniesz. Także idź wylewać żale, gdzie indziej i nie wracaj przed końcem okienka.