Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2009, 14:43
Cytat:
Wg mnie nie ma sensu pożyczać pieniędzy na transfery. To co mamy na ligę wystarczy, i to jeszcze na walkę o miejsce w LE, przy szczęściu o MP. Nie ma co iść w koszty skoro wydajemy kasę na wynajem stadionu, mniejsze wpływy z biletów itd. Wg mnie trzeba ten sezon odpuścić sobie. Kadrowo i tak jesteśmy na pierwszą trójkę, spokojnie więc grać możemy swoje bez napinki,bo kupić możemy kogoś jak już będziemy grać u siebie. Wprowadzać młodych. Tak to widzę.
To ma dwie strony. Można pożyczyć ten milion kupić gościa, który strzeli w decydującym meczu bramę i wszystko spłaci się wielokrotnie. Można też wtopić milion odpaść z pucharów i popaść w tarapaty, które mimo wszystko nie oznaczałby całkowitej klęski. Czy ryzyko jest wartę podjęcia ? Myślę że tak, nie po to wszyscy zapier**** cały sezon, poprzez Brożka, Skorże, masażystę i cały szereg innych ludzi aby przegrać z dajmy na to z Lewskim Sofia bo na obronie musiał grać Łobodziński (jest prawym pomocnikiem). w Rotterdami zobaczyliśmy jak solidne drużny potrafią wykorzystywać takie ubytki kiedy całą taktykę ustawili pod Thwaita.

Tak naprawdę to nikt nie wie ile czasu trzeba będzie czekać na następnego mistrza...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 10.07.2009 o godz. 14:56.
Odpowiedz cytując