Cytat:
|
Wg mnie nie ma sensu pożyczać pieniędzy na transfery. To co mamy na ligę wystarczy, i to jeszcze na walkę o miejsce w LE, przy szczęściu o MP. Nie ma co iść w koszty skoro wydajemy kasę na wynajem stadionu, mniejsze wpływy z biletów itd. Wg mnie trzeba ten sezon odpuścić sobie. Kadrowo i tak jesteśmy na pierwszą trójkę, spokojnie więc grać możemy swoje bez napinki,bo kupić możemy kogoś jak już będziemy grać u siebie. Wprowadzać młodych. Tak to widzę.
|
To ma dwie strony. Można pożyczyć ten milion kupić gościa, który strzeli w decydującym meczu bramę i wszystko spłaci się wielokrotnie. Można też wtopić milion odpaść z pucharów i popaść w tarapaty, które mimo wszystko nie oznaczałby całkowitej klęski. Czy ryzyko jest wartę podjęcia ? Myślę że tak, nie po to wszyscy zapier**** cały sezon, poprzez Brożka, Skorże, masażystę i cały szereg innych ludzi aby przegrać z dajmy na to z Lewskim Sofia bo na obronie musiał grać Łobodziński (jest prawym pomocnikiem). w Rotterdami zobaczyliśmy jak solidne drużny potrafią wykorzystywać takie ubytki kiedy całą taktykę ustawili pod Thwaita.
Tak naprawdę to nikt nie wie ile czasu trzeba będzie czekać na następnego mistrza...