koyoot napisał(a):

Tak, a czy to ze placisz za bilety i sponsorujesz poniekad swoj klub(aaa juz kapuje pilace za bilety wymagam transferow w koncu to tez moje siano...) upowaznia cie do tego bys nazywal polityke transferowa klubu jakiemu kibicujesz nieudolna? Nieudolna w jakim sensie? Maja przystawic potencjalnemu zawodnikowi pistolet do skroni i wrzeszczac" Podpisz kontrakt chuju albo inaczej bedziemy gadac" wymusic transfer do Wisly? Wtedy dla ciebie taka polityka bylaby skuteczna(w takim wypadku bylaby niesamowicie skuteczna )? Albo z roznych losowych przyczyn nie mozna kogos podpisac(za duzo chce i to ewidentnie)?
Aha. Odnosnie transferow. Kiedys Wojcik przed jakims tam meczem repry Polski napisal na tablicy: "Macie wygrac i gowno mnie obchodzi jak to zrobicie". Czasem niestety mam wrazenie ze identycznie podchodza kibice na tym forum do transferow. Nie wazne jak byleby kogos sciagnac. Niewazne za jaka cene.
Ale to ma tez druga strone medalu. Nie wazne czy przyjdzie ktos za darmo czy za pieniadze. Ba moim zdaniem lepiej ze przychodza gracze za darmo. Byleby dobrze gral w pilke. O to w tym wszystkim chodzi.
|
Ale pieprzysz.
Wskutek odejścia graczy jest de facto 12 ludzi do gry i Ty uważasz, że to jest "udolne".
Kontuzjowani dojdą za 1-1,5 miecha wtedy będzie przy obecnym stanie 15.
Nawet jak będą juz potem zdrowi, to grając na 3 frontach wszystko się zacznie jeb.ć koło października bo zabraknie sił. Znów bedzie zwalnianie Skorży, szukanie błędów, cieżka atmosfera i płacze.
Podejście Cupiała bardzo niestety przypomina cytowane przez Ciebie zdanie Wójcika.
Będzie jak rok temu - kartki, kontuzje i pod koniec rundy remis z ŁKS i porażki z Ruchem czy Śląskiem.