-Goral- napisał(a):

Zgadzam się w pełni.
Czytaliście wypowiedź Kirma. Wisła skontaktowała się z nim zaraz po zakończeniu sezonu a on prosił o trochę czasu na zastanowienie. Wisła go chciała i dlatego czekała, negocjując w tym czasie Leandro, Bozoka, Da Coste i Bóg(Bednarz) wie kogo jeszcze. Ostatecznie do nas trafił i warto było poczekać trochę czasu sprowadzając nasz nr 1.
W tej chwili jest tak, że jeżeli awansujemy do 4 rundy nie dość że zarobimy 3.5 mln Euro to jeszcze pod koniec okienka transferowego zawodnikom dla których Wisła nie jest opcją numer jeden ale inne opcje nie wypalą jednak zdecydują się do nas przejść.
|
Najpierw trzeba do tej 4 rundy dojść. Choć ja jako cel bym dawał awans do LM, bo chyba nie mamy mniejszych ambicji od Partizana? Cholernie nie podoba mnie się to jak nasz zarząd olewa Levadie. To jest dobry zespół, którym ja się interesuje już od dawna i wcale nie zdziwi mnie jeżeli to oni teraz powtórzą wyczyn BATE albo Anorthosisu z zeszłego sezonu. Jestem właśnie ciekaw czy w razie kontuzji zawodników tak jak ktoś pisał można zgłosić na mecz nowych, nie znajdujących się na liście?