Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2009, 21:28
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ciezko wogole komentowac fakt, ze w 40 mln kraju z paroma prywatnymi stacjami, nie ma transmisji w tv. Same niecenzuralne slowa cisna sie na usta... Wielki wstyd. Ciekawe, jak pan Borek i Kolton(ktorych program jest swietny) beda to tlumaczyc? Beda tlumaczyc swojego pracodawce? Po kiego grac wogole w lidze, skoro tv i tak nie pokazuja potem meczow naszych druzyn...
w sumie po tym dzisiejszym wyniku Polonii to się nie dziwię że nikt nie chciał transmitować tego meczu , myślę że lepiej puścić dobranocke lub jakis serial . Z czym do ludzi .

Ilu ludzi chce oglądać jak polskie drużyny dostają wp***** od amatorów ( Polonia co prawda awansowała , ale jak już wczoraj czytałem że ćwiczą rzuty karne to przeczuwałem że boją się mocarzy z Czarnogóry ) . Z roku na rok historia się powtarza ,i tylko Wisła ( czasami ), raz Groclin i w ostatnim sezonie Lech pokazały cokolwiek na europejskiej arenie w ostatnich 10 latach . Gdyby polskie drużyny prezentowały chociaz średni poziom europejski to stacje tv biły by się o transmisje meczów , ale że tak nie jest - to czego się mamy spodziewać ?
Odpowiedz cytując