Wyświetl pojedynczy post
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2009, 17:31
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Ja .......e, gramy zaraz z Barcelona w drugiej rundzie el. LM... No kurna nie damy rady a wyjedziemy stamtad z bagazem 7 goli w plecy...

Czasami sie zastanawiam komu kibicujecie? Transferom czy Wisle?
CZasami to nie wiem co mam odpowiedzieć ludziom z takim podejsciem jak Ty. Czy z tego ze domagamy sie od prezesów transferów w miejsca zawodnikow ktorzy odeszliśmy jestesmy kibicami innego klubu? Cz jesli klub wygrywa mistrzostwo ,placisz za bilety,klub otrzymuje kase od sponsorów,C+,sprzedazy zawodnikow,ma szanse zarobic mase kasy w lidze mistrzow a nie robi nic od wlasciwie kilku okienek transferowych to mamy temu bić brawo bo potem nie uslysze zarzutu od goscia Twojego pokroju ze jestem kibicem transferu? Przeciez to jest do cholery jasnej dla dobra klubu. Ja wim ze jestesmy w specyficznm modelu wlasciciel/sponsor ale kazdego kumatego prosze o zestawienie przychodów i koszto w z transferów z Wisly: Kosa,Żuraw,Szmek,Gorawski,Błaszczykowski i do Wisly : Jirsak, i ciezko mi dalej mowic za kogo jeszcze cos zaplacilismy!!

Dodam tylko ze jak napisal matizaq przez nieudolna plityke transferowa rowniez przyzwyczailem sie do faktu ze z wielkiech chmury obietnic nic nie wchodzi i to jest norma. Ale przychodzi taki moment ze z pustego i Skorża nie naleje.

Do Arapaho - Cupiał nie jest naszym mesjaszem. Dzieki Bogu i dzieki jego zaangazowaniu po wybudowaniu stadionu bedzie na tyle silna marką<w mojej przekonaniu jest nia od mocnych kilku lat> ze zawsze znajdzie sie chetny inwestor. Jesli nieod razu to za jakis czas. Kraków to duże miasto duzo ludzi tu robi interesy kogoś z hajsem zawsze sie znajdzie. Druga opcja to kwestia uswiadomienia sobie jakich my kwotach rozmawiamy. Czy nawet 15mln <przypadek extremalnej chojności> to duzo dla spelnieniawlasnej zachcinki dla osob ktora dysponuje miliardami ,biorąc dodatkowo poprawke na to zekasa moze-ale nie musi sie zwrocic. Przeciez to czysta bajka- tylko trzeba miec jaja i farta.
Ostatnio edytowane przez GregorTS : 09.07.2009 o godz. 17:40.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując