Wyświetl pojedynczy post
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2009, 17:20
Właśnie co to tematu Vargi to jaki sens ma jego trzymanie w zespole. Czy trzyma się kurczowo kontraktu jak Dawidowski? Bo przecież już kilka razy trenował z naszą drużyną i jakoś nigdy nie zaistniał. Ani to zawodnik perspektywistyczny ani lepszy od Cantoro, Czekaja więc po co on nam.

Łobodziński na prawej obronie. Według mnie to jedna wielka pomyłka. Trend w piłce jest taki żeby cofać zawodników ofensywnych ponieważ obecnie boczny obrońca musi mieć umiejętność skrzydłowego. Ale jak wiemy nie każdy nadaje się na dowolną pozycję. W wielu meczach tego sezonu wszyscy widzieli jak Łobodziński nie potrafi sie ustawić w obronie i ma zdecydowanie zbyt małą zwrotność. Nadrabia to walecznością przez co przerwał też kilka groźnych akcji (do Błaszczykowskiego w waleczności dużo mu brakuje), ale w drużynie Mistrza Polski nie może grać zawodnik który w obronie będzie w stanie przerwać jedną na kilka akcji w obronie. Dziwna jest sytuacja Burligi. Jestem przekonany że Skorża nie zaryzykuje tak młodego zawodnika na LM na tak ważnej w dzisiejszym futbolu pozycji, poza tym on się nie mieścił się w 1 składzie drużyny 1 ligowej.

Dziwi mnie wpisanie na listę na Levadię zawodników którzy nie mają szans się wykurować Boguski, Singlar, Garguła. No ale właściwie nie mamy innych zawodników których można by wpisać na LM.
Odpowiedz cytując