Wyświetl pojedynczy post
Po prostu Wiślak
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2009, 13:08
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Dlatego właśnie pytałem na ile go treningach widziałeś że twierdzisz że nic nie pokazał ale skoro to pytanie Ciebie przerasta to skończmy rozmawiać na ten temat.
Nie widziałem go na treningu ani razu, podobnie jak całe forum i podobnie jak Ty nie widziałeś np.: Krima, choć tu „zasłyszanych” opinii jak widać jakoś nie podważasz. Czyli co, skoro Twoim zdaniem są nic nie warte, to może Krim w rzeczywistości jest łamagą?

Opieram się na relacjach ludzi, którzy widzieli dokonania Brazylijczyka na testach. W przeciwieństwie do Ciebie nie mam podstaw zarzucać im kłamstwa lub rażącej niekompetencji. I na jego dokonaniach podczas tych testów oraz w przeszłości.

Nie muszę oglądać go na treningach, by wiedzieć, że Skorża ani razu nie wystawił go w podstawowym składzie, wpuszczał go tylko na końcowki, a jego dorobek to zero bramek, zero asyst, ani jednej pochwalonej akcji, być może tylko jeden” atomowsy strzał”. Tak jak nie muszę być osobiście w szatni np.: klubu Caldense, by wiedzieć, że Vinicius tam grał, a nie dajmy na to w Realu Madryt. Dlatego Twoje pytanie i arugmentacja jest całkowicie bezsensu. A ten „dorobek”, jeśli pozwoli mu na grę w Wiśle, będzie to dla mnie gestem bezsilności i rozpaczy, bo nie wyrzuca się pieniędzy w błoto na nieprzydatny towar. Zawsze lepiej je wydać inaczej.
Ostatnio edytowane przez Po prostu Wiślak : 09.07.2009 o godz. 13:11.
Odpowiedz cytując