mr_kwolf napisał(a):

|
Dlatego właśnie pytałem na ile go treningach widziałeś że twierdzisz że nic nie pokazał ale skoro to pytanie Ciebie przerasta to skończmy rozmawiać na ten temat.
|
Nie widziałem go na treningu ani razu, podobnie jak całe forum i podobnie jak Ty nie widziałeś np.: Krima, choć tu „zasłyszanych” opinii jak widać jakoś nie podważasz. Czyli co, skoro Twoim zdaniem są nic nie warte, to może Krim w rzeczywistości jest łamagą?
Opieram się na relacjach ludzi, którzy widzieli dokonania Brazylijczyka na testach. W przeciwieństwie do Ciebie nie mam podstaw zarzucać im kłamstwa lub rażącej niekompetencji. I na jego dokonaniach podczas tych testów oraz w przeszłości.
Nie muszę oglądać go na treningach, by wiedzieć, że Skorża ani razu nie wystawił go w podstawowym składzie, wpuszczał go tylko na końcowki, a jego dorobek to zero bramek, zero asyst, ani jednej pochwalonej akcji, być może tylko jeden” atomowsy strzał”. Tak jak nie muszę być osobiście w szatni np.: klubu Caldense, by wiedzieć, że Vinicius tam grał, a nie dajmy na to w Realu Madryt. Dlatego Twoje pytanie i arugmentacja jest całkowicie bezsensu. A ten „dorobek”, jeśli pozwoli mu na grę w Wiśle, będzie to dla mnie gestem bezsilności i rozpaczy, bo nie wyrzuca się pieniędzy w błoto na nieprzydatny towar. Zawsze lepiej je wydać inaczej.