Angmir napisał(a):

Ten Dymitrow rozegrał raptem kilka meczyków, prawie w ogóle nie grał, nie mówiąc już o tym że te 2 bramki to jego jedyny wyczyn. Zakładając że z Lewskim Sofia jesteśmy na podobnym poziomie sportowym, to ten Dymitrow powinien być na poizomie co najwyżej Ćwielonga, a najprawdopodobniej na poziomie Burligi.
Co do niespodzianki - bardziej bym liczył na Felipe, choć oczywiście najbardziej przydał by się jakiś napastnik, albo prawy obrońca. Bop Braz oczywiście z konieczności na prawej obronie grać może, ale od urodzenia był stoperem.
|
Za każdym razem jak czytałem każdego z Twoich ostatnich kilku postów przesadnie ekscytującego się magicznymi umiejętnościami Da Costy chciałem cos napisać ale się powstrzymywałem...
Jednak już nie mogę: Jak możesz się jarać takim samolubnym leszkiem i go porównywać do Cristiano Ronaldo? Napisałeś: Najlepsze filmy z YT z historii przymierzanych pilkarzy do Wisły ma właśnie Felipe...Kolego jego wszystkie filmiki pochodzą każdy z jednego meczu, gdzie miał jakikolwiek kontakt z piłką. Nic z jego rajdów nie wynikało a na meczu Leeds wręcz irytował jego egoizm. Pisałeś, że Kirm długo nie pogra w 1. składzie jak on przyjdzie... Kirmowi to on może po browara w przerwie treningu do monopolowego skoczyć... Fajnie, chciałbym zebyśmy mieli dobrych piłkarzy ale nie wystarczy pajac który zamiast podać prosto na 3 metry zrobi najpierw dwa salta, żeby był od razu tak pożyteczny jak CR... CO nei zmienia faktu, że rzeczywiście przydałby nam się lewy pomocnik ( np. Bożok, ale po ptokach) na zastępstwo ale najpierw trzeba zakupić typków na najbardziej ptrzebujące pozycje...