Wyświetl pojedynczy post
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2009, 01:09
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Czuli jednak Felipe rzeczywiście jest brany pod uwagę

Mówię wam że jak przejdzie do nas, i Skorży uda się zapanować and jego niepokorna i mało profesjonalną naturą (podobno) to bedzie to największy transfer w historii naszej ligi.
To samo mówiłem jak tylko zaczęły się pierwsze spekulacje a propo Stilicia w Lechu, to samo będzie z Felipe.

Oglądając jego popisy w CSKA wnioskuje że sprowadzamy go z myślą o grze jako zamiennik Kirma lub Garguły/Boguskiego na podwieszonym napastniku. Już widze te rajdy a'la Błaszczykowski, długie podania jak Roger za najlepszych czasów, i strzały a'la Cristiano Ronaldo

Jeśli transfer dojdzie do skutku ( w co wątpię) to Kirm chyba u nas w pierwszej jedenastce nei zagrzeje długo miejsca...

Dak docelowo powinna wyglądać nasza 11 w fazie Grupowej LM.

_____________________________Nurković_____________ _____________________

_______Braz__________Głowacki__________Marcelo____ _______Piotr Brożek______
_____(Singlar)__________(Braz)___________(Czekaj)_ ____________(Diaz)________
___Łobodziński________Sobolewski_________Garguła__ _______Felipe da Costa____
____(Małecki)_________(Cantoro)__________(Jirsak)_ ____________(Kirm)________
____________________Boguski_______________________ _____________________
__________________(Ćwielong/Felipe)___________Brożek______________________
__________________________________________(Stuani)____________________

co do tego pierwszego nie widziałem żadnego artykułu który byłby czymś więcej niż wymysłem na poziomie Tristana, a tego drugiego to nie wiem skąd wziąłeś.
do wymyślania jest stosowny temat.

na dzień dzisiejszy w klubie nie ma: ani Nurkowicia ani Braza ani tym bardziej wyboldowanych.
wątpię żeby Czekaj nadawał się (z całym szacunkiem) na pierwszą ligę, a co dopiero na Ligę Mistrzów.

jeśli na każdą pozycję kogoś dopisujesz, to bądź konsekwentny, aktualnie w klubie SĄ (a to kluczowe) Pawełek i Kurto.
.
Odpowiedz cytując