Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2009, 00:02
http://krakow.naszemiasto.pl/sport/1021971.html

Artykuł rzetelny i potwierdza wcześniejsze domysły, martwi mnie jedna sprawa, szkoda że Braza będzie trzeba teraz na szybo wkomponować w zespół, wiadomo że trochę to trwa, a pozycja w obronie jest newralgiczna. Nurkovic, był z nami prawie cały obóz i nie będzie problemu jak by miał na szybko zastąpić Pawełka. Nasza linia pomocy wygląda teraz na mocniejszą niż była pół roku temu. Teraz potrzeba jeszcze jednego obrońcy na prawą stronę lub środek, wróci Singlar to będzia na prawej obronie on z Brazem albo z tym nowym zawodnikiem, a na środu Głowa-Marcelo i Braz lub nowy, bo teraz jeśli zakotraktujemy Braza to i tak mamy środek obrony i prawą obronę bez rezerwy!!! Jeszcze pół roku temu na środku byli Marcelo-Głowa/Cleber a na boku Singlar/Baszczu. Myślę że kluczową rolę w tej rundzie odegra linia pomocy, jeśli Łobo wróci do formy (a wiele na to wskazuje), Kirm potwierdzi swoje referencje, Garguła zacznie wracać do formy z przed kontuzji, a Jirsak dostanie więcej szans i pokaż pełnie swoich umiejętności to będzie pomoc jakiej nie było od paru lat i nawet samym Brożkiem z Boguskim i niesktucznym (lecz przebojowym Ćwielongiem ) w ataku możemy wiele zdziałać, więc nie widzę sensu sprowadzania ogóra z Brazyli i to nie jakiegoś rokującego na przyszłość i co nie zachwyca na testach. Bo to tylko zapchaj dzura, a wiele nie zdziała (ja nie wierzę w rewelacje Faktu). Więc jeśli jutro potwierdzą tą dwójke, to można z jakimś tam optymizmem patrzeć w przyszłość i liczyć na formę tych graczy co teraz grają bo to od nich w 98% zależy jak spiszemy się w el. do LM
Odpowiedz cytując