Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2009, 22:24
Mlody Wislak napisał(a):Wyświetl post
chyba twoje AA jest tak beznadzieja gra ,ze nie ma kto w nią grać ale ok bez napinki.

lysy jeżeli uważasz ,że na 1.6 recoil jest łatwiejszy do opanowania to pozdrawiam Cię. W Sourcie nie ważne gdzie strzelisz zawsze bania , wiem bo sam grałem przez 0,5 roku i jakieś top30 ESL EU było Nie zapomnij dodać ,że co 2 szwab grający w Sourca haxuje jak poje***
Nie ma sensu dyskutować która jest lepsza bo to jak by nie patrzeć 2 inne gry i każda z nich ma swoje plusy i minusy.Być może jak ktoś sie przesiądzie z 1.6 na CSS to 'nie ważne gdzie strzela , zawsze bania' ale jak ktoś zaczyna to nie ważne gdzie strzela, zawsze ktoś inny będzie szybszy.

Ogólnie CS to dla mnie top 3, razem z pro evolution i snookerem z pod znaku 8ballclub.com.W każdej z nich fart nic nie daje, trza mieć skila a do tego potrzeba grac, grac i jeszcze raz grać i co najważniejsze....myśleć.

ps i darujcie sobie jakieś non steamy itp - jak chcecie grac czysto i przyjemnie, warto zainwestować to kilkadziesiąt zeta i cieszyć się grą i oczywiście jeśli chodzi o CSa to słuchawki są niezbędne.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 08.07.2009 o godz. 22:27.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując