Jaroo1 napisał(a):

własnie to jest paranoja ze te seriale maja wieksza ogladalnosc niz sport ;/ No niestety moze byc prawda ze taki serial (i to powtorka bo przeciez w lato daja powtorki) ma wieksza ogladalnosc bo te seriale to oglada zapalona rzesza pan ;/
Ja mam cyfrowy polsat ale tak mnie wkur..ją ta cała sytuacja ze chyba zamiat ogladania sportu na ich kanale bede ogladąl to smao przez neta. Niech sie zadlawia tymi fazami grupowymi LM i LE 
Z tym poziomem naszego footballu to musi byc naprawde kiepsko skoro w normalnym kraju na mecz przyjdzie z 30 tys ludzi a u nas nawet liczy sie ze przed monitor zbierze sie tyle co na mały stadionik ;/
Chociaz ja mysle ze ze 100 tys ludzi to te mecze obejrzy bo az mi sie wierzyc nie chce zbey tylko 5-10 tys było tym zainteresowane, chociaz ko wie, w koncu to Polska
|
100 000 ludzi w Orange sport ?
Bez jaj
Ile osób ma dostęp do Cyfry + 2,5 mln
Ile z tego wykupiło Orange Sport

(za 10/14 zł odpcja dodatkowa tylko za ten kanał)
może z 300 000
Ile z tego wie że mecz będzie można obejrzeć (oficjalnego info na stronie kanału ani reklam w tele nie widziałem o dziś oglądałem) 50 tyś
Ile będzie tym zainteresownych ? 25 tyś ?
Ile bedzie mogła obejrzeć po odrzuceniu tych którzy chcą a nie mogą (praca wyjścia z kolegami, wyjazdy, studia itd.) 15 tyś ?
Po odliczeniu tych którzy zapomną, albo zaczan oglądać coś innego i zrezygnują zostanie może 10 tyś osób.