Kurde mozemy tylko powiedziec jedno: wiem ze nic nie wiem

Polityka jest tak zawiła ze nie mamy pojecia czy specjalnie tak ejst prowadzona czy troche amatorke odwalamy.
Ja bym był za tym ze specjalnie tak krecimy, bo nie mamy kasy i musimy sprowadzic jak najwiecej wartosciowych piłkarzy, najlepiej za jak najmniejsze kwoty i z niskimi kontraktami.
Sytuacja Bozok- Kirm
Najpierw zeby odwrocic uwage od Kirma to była zasłona dymna z Bozokiem, badania srania i w efekcie udało se oszukac wyzstkich i sciagnac Kirma za niska cene- a napewno jakbysmy sprawe naglosnili to bysmy mieli konkurencje do pozyskania niego. Pewnie z Vladaviciem tez rozmawialismy ale sie wciął Salsburg (chyba tam on trafił, z tego co wyczytałem na tym forum

)
Nurkovic. Cholera wie cz ten włoski bramkarz nr 20 miał byc testowany. Moze to bylo po to podane zeby menago Nurka ochłonał czy co. W efekcie mamy go wypozyczyc- moze dlatego ze na transfer definitywny nas na razie nie stac bo menago jednak na swoim postawil.
Jedno jest pewne. Wypozyczanie graczy nam sprzyja bo jak sie uda awansowac do LM to mamy kase zeby graczy typu Nurkovic, Braz wykupic a teraz za wypozyczenie pewnie wiele nie płacimy. Czyli podejmujemy takie mniejsze ryzyko
Sprawa Glika. Niby sie nim interesowlimy, niby miały byc rozmowy, skonczyło sie na tym ze pewnie od dawna z Jopem sie ugadywalismy i dlatego odwracalismy uwage ze niby chcemy Glika

Z napastnikiem tez byc moze cos kombinujemy bo w mediach duzo kandydatow a my niby tesujemy jakiegos leszcza z Brazylii

)
Fajnie to wyglada wszystko bo jest to taka gra, pilkarski poker

Okienko napewno na maxa emocjonujace i mimo ze sezon piłkarski martwy to mozemy z dnia na dizen czytac doniesienia i sie Nasyzm klubem interesowac.
A jesli chdozi o prace Bednarza to duzo osob narzeka na niego ale sie zastanowcie. Bednarz dziala, widac ze pracuje intensywnie i tylu piłkarzy ilu jest w naszym kregu zainteresowania to swiadczy dobrze o Bednarzu bo mamy alternatywe na kazda pozycje. Jesli nie udalo sie pozyskac Kasprzika to jest Nurek, nie Glik to Jop, Carlinhos- Braz, Bozok-Kirm itd itd nie narzekajcie na polityke transferowa

Inna sprawa czy sie uda pozyskac tych Jopow i Brazow itd ale tutaj to juz sprawa z RN, jak poskapija kasy to bedzie lipa, jak sie rzuca to to bedzie najlepsze okienko w historii Wisły