WislakP napisał(a):

|
Nie rób ludziom nie potrzebnej nadziei. Nie mówię że nie będą wtedy zdrowi, ale szanse są niewielkie.
|
Sorry ale nie bylo gdzies pisane ze Lukasz dopiero wroci w pazdzierniku? mozlie tez ze poprostu zle zrozumialem.
kubanczyk napisał(a):
Skorza ewidetnie mowi(dzisiejszy wywiad pomneczowy): na prawa obrone nie mamy zawodnika !!!
czyli nie liczy na Burlige, ludzie ogarnijcie sie. Flota Swinujscie, on tam powinien grac, byc gwiazda, zeby u ans byc chocby zmiennikiem.
nie wiezcie slepo w polskie talenty.
|
Nie mam nic przeciwko Burlidzie ale w moich oczach to chlopak jest normalny, zadnych rewelacji.
Ludzie z kazdego mlode chlopaka ktory zagra w naszej 1szej 11 robia zaraz talent.
Jest to przeciez oczywiste ze Burliga nie bedzie mogl grac na prawej stronie bo nie chce ogladac powtorki Jopa na Euro(nie mam nic przeciwko Mariuszowi).
Wracaja do tematu to powiem wam ze jak chyba tutaj wszyscy wchodze na ta stronke pare razy dziennie zeby wkoncu doczytac sie cos o transferach. I tak sobie dzisiaj pomyslalem po meczu ze media robia z nas oslow(tzn my dajemy sie robic). Na poczatku bylo ze Bozok i Carlihnos bede na bank u nas, testy i wszystko zalatwione a tu nagle ani jednego ani drugego.
Teraz znowu wielki szum ze Braz i Jop maja dolaczyc do druzyny. Braz mialbyc dzisiaj juz Wislakiem a tu nic.
Przez to wszystko ludzie mysla ze Bednarz sobie robi jaja i to wlasnie on dostaje od wszystkich po glowie a on pewnie jest boguducha winny. Jacek chyba jeszcze w tym okienku ani razu nie wypowiedzial sie na temat transferow ale jak niby cos nie wyjdzie to i tak on dostaje za wszystko.
Dlatego ja sobie odpuszcze i sprawdze czy cos sie dzialo na stronce w sobote/niedziele...
Pzdr dla wszystkich
P.S. Sorrki za literowki