Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2009, 15:52
nesta napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko nie rozumiem dlaczego uparto sie aby sprowadzic bramkarza za darmo. Tak jakby w Wisle traktowali ta pozycje drugorzednie. Na napstnika sa pieniadze, na pomocnikow tez, a bramkarz musi byc za free.
Może dlatego że mamy przyzwoitego bramkarza, i nie potrzebujemy na tą pozycję nikogo 'na gwałt'. Także wielkiej tragedii nikt robić nie będzie jak nikogo nie ściągniemy. Ale 'przy okazji' zawsze poszukać można.
A co do faktu że może nam zostać zaledwie 18 letni bramkarz to ja nie wiem co tak wszyscy panikują. Wprawdzie Kurto na oczy nie widziałem, ale jeśli jest naprawdę utalentowany to nie widzę przeszkód żeby te 3 mecze w sezonie pobronił. Przypomnę że Casillas jako 18 latek podnosił puchar europy
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując