KacpiTSW napisał(a):

Grasz taką samą taktyką jak Legia Moim zdaniem ta taktyka jest zupełnie bez sensu i trzeba mieć na prawdę dobrą ofensywę, żeby poradzić sobie w takiej lidze jaką jest Szkocka. Lepiej by było jakbyś jednak zrezygnował z defensywnego pomocnika i zagrał byś z dwoma napastnikami, wzmocnił obronę i atak. Na lewą obronę proponuje Ci młodego Czecha Jana Lecjkasa (Jan Lecjaks), w przyszłości będzie to na prawdę bardzo dobry zawodnik za niewielką cenę.
|
Wcześniej ustawiałem też taką taktyke bez defensywnego pomocnika, a z dwoma właśnie napastnikami.
efekt? 1-6 z Hearts, 0-3 z Celticiem wcześniej jeszcze z Hamilton (ci co spadli) 1-2.
napstników rzeczywiście miałem słabych. tymabrdziej że w połowie sezonu dwóch teoretycznie najlepszych odniosło kontuzje. Z tych dwóch to zostawiam jednego, którego jeszcze wziąłem z rezerw. Bo tamten (Jim Hamilton) to niby strzelił najwiecej bramek(7) ale w tym miał dwa hat-tricki......
Craig Dargo ten to strzelał po jednym golu(także miał 7) ale dzięki temu zdobyłem o wiele więcej punktów.
Teraz z wolnego tranferu przyjdzie Łukasiewicz i dwóch Argentyńczyków także za darmo, tyle że mają po 32 i 33 lata. Ale powinni znacząco wzmocnic atak i lewą pomoc. (jak widac muszę stosowac taką politykę tranferowa jak Wisła w rzeczywistości

)
Fajnie zrobili w tym Fm-ie że scoutowie szukają jak najlepszych zawodników takich, na których mnie stac i jest możliwośc że do mnie przejdzie. bo w poprzednich to było tak że zdecydowana większośc była poza zasięgiem finansowym.