Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2009, 22:01
Jakie tam postawili... Po prostu ta ''oferta'' Fulham to jedna wielka sciema

Tak mi się skojarzyło:
Cytat:
Radek to nie tylko Majdan, ale też Radek Osuch, który zasłynął kłótnią z Leo Beenhakkerem. Osuch – choć nasz kontakt z nim urwał się jakieś dwa lata temu – to też dobry kompan do zabawy, wieczny żartowniś. Ma jedną niesamowitą cechę – owija sobie piłkarzy wokół palca. Zawodnicy po sekundzie wierzą w jego słowa. Kiedyś wynajął apartament na 40 piętrze hotelu Marriott. W środku Radosław Matusiak, Łukasz Garguła i Dariusz Pietrasiak. W charakterystyczny dla siebie sposób tłumaczył im: „Łeee, słuchajcie, ja to się francuskiego – żeby was nie skłamać – w tydzień nauczyłem! W tydzień. Możecie mnie spytać o coś po francusku, a ja odpowiem!”. Oni naprawdę mu uwierzyli! Pytali – jak to możliwe, czy to jest jakaś specjalna metoda… W ogóle było śmiesznie, bo Garguła przyjechał, żeby od Osucha kupić samochód. „Łeee, Guła, kochany mój. Zaraz ci dam te kluczyki” – mówił co godzinę. Aż w końcu, jak już było po północy, nagle stwierdził: „Łeeee, Guła, ale ty jesteś naiwny. Guła, przecież ja przyjechałem pociągiem. Pociągiem, rozumiesz? Samochód stoi, ale w Poznaniu! A ty, ojjj. Ty naprawdę sądziłeś, że ci dam te kluczyki? Łeee, Guła, mój kochany”. Tylko Gargule, który specjalnie do Warszawy przyjechał po auto, do śmiechu nie było. Chociaż oczywiście na swojego menedżera pogniewać się nie zdołał. Poczucie humoru Osucha czasami (ale raczej rzadko) irytuje, a z reguły jest ubaw po pachy. Notorycznie – dla śmiechu oczywiście i z sympatią – kogoś obsmarowuje. Mówi na przykład o Kikucie (i przy Kikucie): „Kikiemu, żeby was nie skłamać, to matka wieszała na szyi kiełbasę, bo nawet psy się nie chciały z nim bawić”. Trzeba mu też dodać, że ma w swojej „stajni” kilku bardzo dobrych piłkarzy i interes mu się kręci (w ogóle do interesów ma głowę). Radziu, przestań się gniewać. I odezwij się do chłopaka z bieda-szybów, bo umiera z tęsknoty.
www.weszlo.com/news/2635
Powód: update
Ostatnio edytowane przez rav : 05.07.2009 o godz. 22:07.
Odpowiedz cytując