Wyświetl pojedynczy post
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2009, 19:25. Odpowiadając na pytania, które mi zadano
wolfy / rav – pozwólcie jeszcze kilka słów uzupełnienia, skoro otrzymałem zapytania.

maRgrabkarz – Wisła interesowała się piłkarzami z Włoch, i jak widać, nadal się interesuje. Zapomniałeś już skąd trafił do nas Mauro Cantoro? Skoro zakupiono Kirma, to dlaczego nie mogą jeszcze wzmocnić kadry, skoro w tym roku Wisła może zarobić bardzo dużo pieniędzy?

Eustachy – czy jestem pewien tłumaczenia? Mieszkam we Włoszech nie od dzisiaj, i siłą rzeczy muszę przynajmniej średnio znać ten język. Zaglądam na stronę Regginy, Corriere dello Sport i innych, stąd te wiadomości. Zresztą – prasa włoska pisała o zainteresowaniu Wisły Stuanim i Alvarezem dnia 2 lipca, polskie portale „przetłumaczyły” to dopiero 4 lipca. Że trzeba za nich płacić, wywnioskowałem sam (np. Stuani ma kontrakt do 2011 roku), a nie sądzę, by Reggina „podarowała” nam napastnika rozwiązując z nim kontrakt, jak w przypadku Krajcika. Cena 0,5 mln za urugwajskiego napastnika jest orientacyjna.

Kończąc – p. Ochalik niedawno wspominał, że nadmierny szum szkodzi negocjacjom transferowym, i być może dlatego o niektórych „przymiarkach” tak mało nasz klub mówi.
Odpowiedz cytując