Cytat:
|
Źle wam się robi jak za Banasia żądają takich kwot? I prawidłowo!!!
|
eMTe tylko ze z niewolnika nie ma pracownika, i jak Banas czy jakis pan x bedzie chciałodejsc z klubu to focha strzeli i przestanie dobrze grac

Poza tym juz to pisałem ze chytry traci dwa razy, i masz tu przykłady, Roger- Legia, mogli za niego pewnie wyciagnac z 2 banki a teraz nawet nikt im nie da za niego złamanego grosza, Garguła - Bełchatow, chcieli 5 mln? czy nawet wiecej, to dostali kopa w dupe i Garguła gra u nas za darmo

Poza tym jak ktos bedzie chciał dejsc z klubu to odejdzie, predzej czy pozniej, tak jak Koksoza uciekł tak kazdy moze uciec. Takie zaporowe ceny to cos bez sensu. Po pierwsze chłopak sie nie rozwinie w 1 lidze, po drugie jak chce odejsc a klub go nie puszcza to mowie CI ze jeszcze gotow focha strzelic i tyle bedzie miał klub z jego gry

, po trzecie na zakonczenie kontraktu podpisze z kims umowe za darmo i taki interes zrobi Górnik na nim.
Co do tego 20 bramkarza ktorego mamy to testowac to ja bym nie ryzykował. Jest Adis, spisuje sie jak dla mnie zajebiscie. Teraz przyjedzie ktos nowy, wielka niewiadoma... a Adis sie obrazi i zostawi nas. Tamten sie nei sprawdzi i zostaniemy na lodzie. Trzeba sobie zadac pytanie czy jest sens tak ryzykowac przed LM? Czy jest czas zeby sie bawic w kolejne testowanie skoro juz mamy bramkarza ktory mysle ze minimum prezentuje klase Pawełka. No ale coz moze komus naprawde zalezy na tym zeby nie sprowadzac dobrego bramkarza i mąci wszystkim w głowach ;/