Wyświetl pojedynczy post
mlodshy
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2009, 08:38
Oczywiście można sobie robić szopki i udawać, że bilet kosztuje więcej niż kosztuje. Ale chyba nie tędy droga. Póki realna cena wstępu na mecz to 20 zł. to cena z dojazdem rośnie do "tylko"40. Jeśli uda nam się awansować (a mam nadzieje, że Levadię przejdziemy), to cena będzie coraz wyższa - a kto wie, może bilety PKP podrożeją? Oczywiście to ironia. Nie mam nic przeciwko płaceniu pieniędzy klubowi i SKWK ale powinno się to odbywać na zdrowych zasadach.
Jesteśmy dorosłymi ludźmi i chyba nie jest potrzebne organizowanie nam wszystkiego przez kogoś i to za przymusową opłatą. Jeśli potrzebuję dojechać na mecz pociągiem, to płacę te 20 zł. i dojeżdżam. Jeśli nie, jadę własnym transportem. Nie jest to normalniejsze?
Moim zdaniem to duży błąd i to nie jest fair.

A tak wracając do tematu pucharów póki co informacje docierające z Austrii nastrajają pozytywnie. Mam nadzieję, że Singlar wróci na dobre do gry i że uda się podpisać jakiegoś prawego obrońcę. Nieco denerwujące są wiadomości o możliwym sprzedaniu Brożka. Jeśli tak, zostanie bardzo mało czasu na zakup klasowego zastępcy. Oby tutaj zarząd nie popełnił błędu, bo zamieszanie w zespole może odbić się na jego grze nawet z teoretycznie słabszym przeciwnikiem.
"Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz żywo szuka sposobu jak wyleczyć odniesione rany." W. Shakespeare