Wyświetl pojedynczy post
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2009, 08:31
Ja tylko mam nadzieje, że prowadzone są rozmowy z jakimiś napastnikami, bo sprzedawanie Brożka w sytuacji kiedy nie mamy konkretnych napastników to naprawdę idiotyzm... Może za kasę z Brożka coś się ruszy, ale jeśli teraz jeszcze nie są prowadzone rozmowy to może być ciężko ... Czyli potrzebni 2 napastnicy - Wysoki, silny, czyli taki jak chce Skorża i drugi już nie musi odpowiadać tym wymaganiom, ale musi być typowym snajperem, który wykorzystuje większość sytuacji(w porównaniu do Ćwielonga).
Co do Obrońców, to dalej nie wiadomo ... z 4(no 5 jak zaliczyć Diaza) to my dużo nie zawojujemy, Jopa można brać w ostateczności na poziomie ekstraklasy spokojnie sobie poradzi, chyba jest trochę lepszy niż wtedy kiedy odchodził od nas, zobaczymy chociaż ja osobiście jestem sceptyczny. Braz to też nie wiadomo, nawet pod względem pozycji. W każdym razie stoper + prawy obrońca i linia obrony skompletowana. Pomoc mamy silną na szczęście, zwłaszcza środek (Jirsak, Garguła, Sobol, Diaz, Boguski, Kirm) jak tylko piłkarze wrócą po kontuzjach. Jestem ciekawy jak Skroża rozwiąże te kwestie. No i oczywiście bramkarz - sprawa wygląda prosto, trzeba zatrudnić kogoś lepszego niż Cebanu i kropka. W sumie ciekaw jestem czy Cebanu zostaje wypożyczony z opcją pierwokupu czy nie ... W sumie jakby grał i się rozwinął to możemy mieć z niego pocieche, bo jest trochę związany z naszym klubem.
Czyli wychodzi na to, że 5 transferów potrzeba zrobić w razie odejście Brożka, trzeba czekać co zrobi Bednarz i spółka, a mecz z Levadią się zbliża ...
Odpowiedz cytując