Wyświetl pojedynczy post
SiASiN
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2009, 00:14
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Polski - 64%

Ewentualnie inne ciekawe humanistyczno / polityczne kierunki. Najchętniej UJ, choć i inne uczelnie ewentualnie mogą być. Dzienne rzecz jasna...

Jak ktoś orientuje się, że z takimi wynikami bankowo sie dostanę / bądź nie, niech pisze...
Polecam Politologię na Wyższej Szkole Filozoficzno-Pedagogicznej IGNATIANUM. Prywatna uczelnia, ale koszt jednego semestru to symboliczna stóweczka. Z tymi wynikami na pewno się dostaniesz, bo szkoła jest nieznana, więc chętnych niewielu.

Kadra profesorska robi wrażenie np historia administracji z dr Januszem Kurtyką, historia polityczna 45-89 z prof Ryszardem Terleckim. Wszystkie konwersatoria z historii są ciekawie prowadzone przez gości z IPN. Na zajęcia z dr Filipem Musiałem naprawdę ludzie chodzili z przyjemnością. Trzeba też wspomnieć o wiadomościach politycznych z Janem Rokitą. Naprawdę kadra jest niezła, złożona głównie profesorów UJotowskich.

Atmosfera jest bardzo przyjazna. Przy załatwianiu różnych spraw nie spotkasz się z gnojeniem, jak to często ma miejsce gdzie indziej, ale z prawdziwą życzliwością.

Rok temu dostałem się także na politologię na AP, ale wybrałem ign i wcale nie żałuję.

W razie jakiś pytań uderzać na priv.
Odpowiedz cytując