Wyświetl pojedynczy post
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2009, 14:16
Ja też liczę na Vargę, chociaz to raczej złudne nadzieje.
Przydałby się jako środkowy obrońca, bo że grać potrafi to było widac w jego nielicznych występach.

Na pewno będzie w tym sezonie tyle spotkań do rozegrania, że jesli będzie sie pokazywał na treningach z dobrej strony, to na pewno dostanie szansę pokazania się w meczu lligowym/pucharowym.

Ciekawi mnie sytuacja Łobodzińskiego, bo jeśli, na co liczę, nareszcie przepracuje cały okres przygotowawczy to jest szansa że jednak się odbuduje. A wtedy walka o "11" z Małeckim zapowiada się pasjonująco.

Co do prawej obrony to jestem raczej spokojny, kogoś na pewno znajdą, bo generalnie znalezienie obrońcy wydaje sie łatwiejsze niż zawodnika ofensywnego. Takie przynajmniej mam odczucia z obserwacji rynku. Inna sprawa, że dałbym szansę pokazania się Łukaszowi Burlidze, chłopak pokazał się z bardzo dobrej strony w ME, jest dość szybki i myślę, że mógłby się troszkę rozwinąć na prawej obronie Wisły.

Wg mnie przydałby się również zmiennik Krima, ale to już raczej ktoś za darmo. Ewentualnie Ćwielong postraszy reprezentanta Słowenii, żeby przypadkiem nie poczuł się zbyt pewnie na swojej pozycji.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 03.07.2009 o godz. 17:08.

Odpowiedz cytując