1q2 napisał(a):

Jeszcze w kwestii Pawła Brożka.Jeśli chodzi tylko o aspekt sportowy to wd mnie dla Pawła zdecydowanie lepiej było by pozostać jeszcze tą rundę w Krk.
Jego dyspozycja jest niewiadomą, także psychiczna - nie wyglądało to wszystko najlepiej po kontuzji.
Zostać z nami , odbudować pewność siebie i jeśli tak będzie to i jesienią/zimą - zgłoszą się po niego konkretne kluby.
Odejście teraz to wd mnie ryzyko dla niego że spali się na wejściu , kilka meczów, ława i generalnie może juz z tej ławy nie zejść przez bardzo długi czas , bo nic nie ujmując mu , to jeśli dużo od ostatniego miesiąca się nie zmieniło , to wd mnie on nie ma żadnych szans na regularną grę w 1 składzie na wyspach.
|
1. aspekt sportowy powiadasz... tylko tyle ze Brozek mowił chyba kiedys ze woli odchodzic latem i w normalny sposob przygotowac sie z nowa druzyna , zeby nie skonczyc tak jak matusiak.. tak mowił w ktoryms wywiadzie
2. no prosze Cie... jak odbudowac sie psychicznie? przeciez On zostal krolem strzelców a po kontuzji tez strzelił kilka bramek..
mysle ze nie ma co na siłe go zostawiac u Nas.. jesli zechce odejsc i wszyskie negocjacje sie dobrze ułoza to trzaba pozwolic mu odejsc.. Paweł to madry chłopak i wie czy da rade podołac wyzwaniu..... i mysle ze On najlepiej wie co jest dla niego najlepsze...
Poza tym i tak juz dlugo spedzil czau w Wiśle i zrobil dla Wisły i jesli chce cos w Europie jeszcze osiagnac to powinien juz odejsc...
Ale z drugiej strony to mu się nie dziwie...kontrakt ma niski jak na jego umiejetnosci ( ponoc okolice 190tys )
Co bedzie to bedzie... ale bedzie dobrze
Arek Głowacki zaprosi Pawła do pokoju zwierzen powie mu co i jak i zadowolony Paweł zostanie w Krakowie