Krystian168 napisał(a):

z tego co wiem to nawet jak oni dadzą więcej to i tak my mamy pierwszeństwo bo mamy prawo pierwokupu za np. 400 tys. euro... jeżeli jest taka klauzula i damy tyle kasy ile wpisane to nie mogą odmówić.... ale chyba zawodnik jeszcze musi się zgodzić a raczej na pewno 
ale poczekajmy aż oficjalna to potwierdzi...
|
Jeśli awansujemy do grupy LM czy PUEFA to raczej odchodzić nie bedzie chciał, ale za dużo gdybania. Czy go wypożyczymy

, czy rzeczywiście będzie miał tę klauzule

, czy będzie grał w ogóle u nas

, czy się sprawdzi

, czy awansujemy do Grupy LM

, czy wtedy będzie chciął zostać
JA zostawiam wszytko Bednarzowi i tak możemy tylko kibicować jemu i RN. Łysy wie co robi, szkoda że nie ma więcej swobody by może już teraz mielbyśmy paczkę na LM. Najbardziej mnie martwi że taki system zatwierdzania transferów przez RN obowiązywać będzie u nas napewno zawsze, nawet po wejści do LM, czy graniu tak rok w rok. A nie trzeba być Sherlockiem żeby stwierdzić że tak czy siak zawsze ędzie nas to stawiało w gorszej sytuacji an rynku transferowym, zwlaszcza, że po osiągnięciu takiego poziomu sportowego, już nie wystarczy kupowanie Betów, czy Jirsaków, a trzeba będzie sie rozglądać za naprawdę klasowymi piłkarzami, i drogimi....