Wyświetl pojedynczy post
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2009, 23:09
Krystian168 napisał(a):Wyświetl post
z tego co wiem to nawet jak oni dadzą więcej to i tak my mamy pierwszeństwo bo mamy prawo pierwokupu za np. 400 tys. euro... jeżeli jest taka klauzula i damy tyle kasy ile wpisane to nie mogą odmówić.... ale chyba zawodnik jeszcze musi się zgodzić a raczej na pewno

ale poczekajmy aż oficjalna to potwierdzi...

Jeśli awansujemy do grupy LM czy PUEFA to raczej odchodzić nie bedzie chciał, ale za dużo gdybania. Czy go wypożyczymy, czy rzeczywiście będzie miał tę klauzule, czy będzie grał w ogóle u nas, czy się sprawdzi, czy awansujemy do Grupy LM, czy wtedy będzie chciął zostać

JA zostawiam wszytko Bednarzowi i tak możemy tylko kibicować jemu i RN. Łysy wie co robi, szkoda że nie ma więcej swobody by może już teraz mielbyśmy paczkę na LM. Najbardziej mnie martwi że taki system zatwierdzania transferów przez RN obowiązywać będzie u nas napewno zawsze, nawet po wejści do LM, czy graniu tak rok w rok. A nie trzeba być Sherlockiem żeby stwierdzić że tak czy siak zawsze ędzie nas to stawiało w gorszej sytuacji an rynku transferowym, zwlaszcza, że po osiągnięciu takiego poziomu sportowego, już nie wystarczy kupowanie Betów, czy Jirsaków, a trzeba będzie sie rozglądać za naprawdę klasowymi piłkarzami, i drogimi....
Odpowiedz cytując