Wyświetl pojedynczy post
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2009, 22:24
Svartis napisał(a):Wyświetl post
Przyznam szczerze że te typy i inne na różnych forach i stronach z typami wywołały u mnie na twarzy uśmiech, nie zdziwienie a uśmiech.
Nie potrafię zrozumieć na jakiej podstawie stawialiście na "Przyszłość"... Przed sezonem w klubie z Podgoricy wymieniono pół zespołu w większości to młodzi niedoświadczeni gracze, jedyny konkretny a i jeden z najstarszych to 29-letni Nenad Brnović i tyle..W poprzednim sezonie odpadli w pierwszej rundzie kwal UEFA. Zespół ten jest złożony w zdecydowanej większości z Czarnogórców którzy są po prostu słabi, gdyż przed referendum to serbowie grali w reprezentacji itp. Ich liga stoi na poziomie ligi Luksemburgu czy też Malty, populacja zresztą również. Jedyny aspekt przemawiający za Buducnosc to publiczność..
Wydaje mi się ze to taka Polska mentalność po prostu z tym typem. Szanujcie każdą złotówke to podstawa w tej zabawie...

Żeby nie być gołosłownym oczywiście:
WIesz dzisiaj trafiles Ty, jutro my... taki urok zakladow! Ja kierowalem sie tym ze nasze slabsze druzyny w pucharach odpadaly juz z wiekszymi ogorkami (Polonia to wg mnie najslabszy polski zespol w pucharach).Do tego dochodzi to ze to pierwszy mecz po wakacjach i jeszcze przez ten mega dziwny klub zarzadzanym przez jeszcze mega bardziej dziwnego prezesika Wojciechowskiego. Kurs dla mnie 1,67 za wygrana lub remis gospodarzy wydawal sie bardzo zachecajacy. Aha i na przyszlosc podawaj swoje typy i stawki przed meczem bo po to każdy jest mądry a tak wcześniej możesz innym pomóc np.takim opisem jak zrobileś po tym meczu pozdrawiam i powodzenia wszystkim życze w "okradaniu" bukmacherow
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 02.07.2009 o godz. 22:31.
Odpowiedz cytując