Wyświetl pojedynczy post
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2009, 15:48
Manieczkin335 napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio czytałem wywiad z Pawłem Brożkiem , mówił , że jak do 1lipca nie pojawi się oferta to nigdzie nie odchodzi a dzisja jest już 2 lipca
Jeśli masz link z wywiadem, to prosiłbym, żebyś nam go wrzucił na forum

Panowie - do tej pory udało się pozyskać dwóch na prawdę solidnych zawodników, z reputacją co najmniej krajową (chyba nie trzeba przypominać, że Garguła jak i Kirm są reprezentantami).

1 lipca - Ł. Garguła
2 lipca - A. Kirm
3 lipca - Kto wie - p. Bednarz przygotowuje kolejny hit? Może wyjaśni się sprawa transferu Nurkovica?

W każdym razie - jestem zadowolony, że klub nie obawia się strat finansowych, a pan Cupiał wyłożył 500 000 €, które jakby nie było, jest sumą pokaźną w polskiej lidze.

Jeśli chodzi o Nurkovica:

Cytat:
Jeszcze dzisiaj do Austrii przyjedzie dyrektor Jacek Bednarz, który jest rzekomo zdecydowanym zwolennikiem zatrudnienia Bośniaka. 23-latek poważnie zainteresował również trenera Skorżę, który daje mu sporo szans do pokazania pełni umiejętności i możliwości. Zdaje się, że największym przeciwnikiem zatrudnienia Nurkovicia jest trener bramkarzy, Jacek Kazimierski. Jego zdaniem Bośniak nie jest zawodnikiem, który już teraz mógłby wygrać rywalizację z Mariuszem Pawełkiem.
www.wislakrakow.com
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 02.07.2009 o godz. 15:53.
Odpowiedz cytując