Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2009, 15:37
Proud napisał(a):Wyświetl post
ja rozumiem...tylko że TT ma zdecydowanie lepszych piłkarzy niż Fulham(może zespoły jako całość są porównywalne, ale personalnie rozpatrujemy ) a i tak różnicy między Brożkiem czy takim Bentem nie było widać dużej, o ile w ogóle takową dało się zauważyć a i wynik nie był przekonujący, 3:2 w dwumeczu. A pamiętajmy że mówimy o najlepszyz zawodniku Wisły, który wystarczy by był zwykłym uzupełnieniem składu takiego średniaka angielskiego i już będzie dobrze.
dlatego np wydawać by się mogło że taki Modrić nie byłby wzmocnieniem TT bo jego Dynamo Zagrzeb przegrałoby zapewne z Kogutami...ale najlepszy zawodnik drużyny słabszej może być również średniakiem w zespole o wiele lepszym.

a co do kondycji to się zgodze, niewątpliwie Brożek musiałby mocno popracować przez pierwsze 2 sezony aby wytrzymac tempo Premiership.
Zgadzam sie, ze TT ma lepszych pilkarzy indywidualnie. Tyolko mówiąc konkretnie o Pawle sam przyznajesz , że kondycyjnie to ze 2 seozny by musial popracowac. Wątpie czy ktos dałby mu te 2 sezony ;-)
Czy pójdzie to sie okaże. Ja w to nie wierze.
Co do wzmocnien Wisly--cieszy podpisanie Słoweeńca, bo mi także jakos wydawal sie lepszy niz Bożok.Brakuje nam zatem bramkarza(albo KONKURENCJI na tej pozycji) obroncy i napadziora.I wtedy uznam, że zarząd zrobił krok w kierunku budowy druzyny.
Odpowiedz cytując