Wyświetl pojedynczy post
re_set
Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2009, 15:17
unpredictable_wislaczka napisał(a):Wyświetl post
No właśnie a jak to jest? Jak mnie przyjmą gdzieś od razu z pierwszej listy i zawiozę już papiery i wszystko,to mogę je potem zabrać czy już jest po ptokach? Bo UJ ma dla mnie pierwszeństwo,ale coś słabo to widzę

I orientuje się jeszcze ktoś czy na UJ jest coś takiego,że jak nie przyjmują z pierwszej listy,to trzeba jakiś papierek potem im podesłać o podtrzymaniu chęci studiowania? Czy oni mimo wszystko biorą każdego na następne listy? Bo na UAM jak się rejestrowałam to jest coś takiego do wydrukowania i trzeba wysłać do nich po ogłoszeniu pierwszej listy, jak się ktoś nie dostanie a się zwolnią miejsca
do tej pory bylo na UJ tak, ze automatycznie przesuwali na liscie ludzi w drugiej rekrutacji, bez skladania papierow o checi studiowania itp., wiec nalezalo czekac na wyniki II rekrutacji.

Papiery zawsze mozesz zabrac z drugiego kierunku, ewentualnie mozesz po prostu w pazdzierniku sie na wydziale nie pojawic, wowczas wysla Ci listem poleconym decyzje o skresleniu z listy.
Spokojnie wiec trzymaj papiery tam, gdzie sie dostaniesz i czekaj na wyniki na UJ. Poza tym zawsze mozna zrobic odpis notarialny swiadectwa maturalnego- wowczas ma on dla uczelni taka moc jak oryginal.
Odpowiedz cytując