Wyświetl pojedynczy post
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2009, 13:38
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Jedna kwestia - co zrobić, gdy nie przyjmą na priorytetowy kierunek, a przyjmą na inny - olać priorytet, czy próbować drugiej/trzeciej rekrutacji i zrezygnować z tego co się na niego dostało, czy może jednak zostać na tym, co cię przyjmują?
No właśnie a jak to jest? Jak mnie przyjmą gdzieś od razu z pierwszej listy i zawiozę już papiery i wszystko,to mogę je potem zabrać czy już jest po ptokach? Bo UJ ma dla mnie pierwszeństwo,ale coś słabo to widzę

I orientuje się jeszcze ktoś czy na UJ jest coś takiego,że jak nie przyjmują z pierwszej listy,to trzeba jakiś papierek potem im podesłać o podtrzymaniu chęci studiowania? Czy oni mimo wszystko biorą każdego na następne listy? Bo na UAM jak się rejestrowałam to jest coś takiego do wydrukowania i trzeba wysłać do nich po ogłoszeniu pierwszej listy, jak się ktoś nie dostanie a się zwolnią miejsca
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując