|
Jeśli chodzi o Braza to wg mnie może wchodzić w grę wypożyczenie z opcją pierwokupu . Oczywiście wolałbym transfer definitywny ale teraz Wisła może nie mieć kasy na Braza bo jednak Bednarz musi myśleć jeszcze o napastniku, bramkarzu i prawym obrońcy bo jednak Braz jeśli go nas przyjdzie to nie jako prawy obrońca a jako stoper ponieważ On jeszcze nie jest natyle doświadczony i ograny żeby grać w waznych meczach w pierwszej 11 a na prawej obronie potrzebujemy kogoś doświadczonego. Dlatego jeśli mamy jakąś kasę to musimy ją przeznaczyć na napastnika, skrzydłowego i prawego obrońe a środkowego musimy pozyskać jak najtańszym kosztem i to jest plan. Wypożyczamy Braza na pół roku za free lub za grosze i ustalamy sumę odstępnego w przypadku kiedy chcielibyśmy go wykupić np, 500 tyś. euro , awansujemy do fazy grupowej Ligi Mistrzów i wykupujemy Braza bo będziemy mieli wtedy kase na niego. Wydaje mi się że Bednarz tak to planuje rozegrać ale czy PAO zdecyduje się pozbyć młodego utalentowanego grajka, nie wiem.
|