Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2009, 12:03
Jeśli chodzi o Braza to wg mnie może wchodzić w grę wypożyczenie z opcją pierwokupu . Oczywiście wolałbym transfer definitywny ale teraz Wisła może nie mieć kasy na Braza bo jednak Bednarz musi myśleć jeszcze o napastniku, bramkarzu i prawym obrońcy bo jednak Braz jeśli go nas przyjdzie to nie jako prawy obrońca a jako stoper ponieważ On jeszcze nie jest natyle doświadczony i ograny żeby grać w waznych meczach w pierwszej 11 a na prawej obronie potrzebujemy kogoś doświadczonego. Dlatego jeśli mamy jakąś kasę to musimy ją przeznaczyć na napastnika, skrzydłowego i prawego obrońe a środkowego musimy pozyskać jak najtańszym kosztem i to jest plan. Wypożyczamy Braza na pół roku za free lub za grosze i ustalamy sumę odstępnego w przypadku kiedy chcielibyśmy go wykupić np, 500 tyś. euro , awansujemy do fazy grupowej Ligi Mistrzów i wykupujemy Braza bo będziemy mieli wtedy kase na niego. Wydaje mi się że Bednarz tak to planuje rozegrać ale czy PAO zdecyduje się pozbyć młodego utalentowanego grajka, nie wiem.
Odpowiedz cytując