Wyświetl pojedynczy post
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2009, 16:33
Nostradamus26 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy kupno Słoweńskiego skrzydłowego wyjdzie Wiśle na zdrowie - porównując go jedynie z Bożokiem, ten ostatni gra w lepszej lidze, ma drybling i szybkość, dysponuje również niezłym dośrodkowaniem, a więc posiada cechy rasowego skrzydłowego. Kirm gra w lidze słoweńskiej (jedna z najgorszych lig w Europie - najsłabsza jeśli chodzi o kraje bałkańskie), nie jest zawodnikiem szybki, ostatnio występował tak w ogóle w środkowej linii - oby to po Jirsaku nie był kolejny chybiony transfer Bednarza - jesli dojdzie on do skutku (w nie wierzę).

(...)
Que? Najsłabsza? Jaaaasne, Czarnogórcy mają zajebistą ligę, Albańczycy również. Poza tym, nie wydaje mi się, aby ligi: bośniacka i macedońska były jakoś wyraźnie silniejsze.

Poza tym, to Kirm jest podstawowym REPREZENTANTEM kraju, a Bożok? Wydaje mi się, że jednak pan Jacek lepiej potrafi ocenić jakość piłkarza, niż Ty.

Pozdrawiam wszystkich smartass'ów.
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 01.07.2009 o godz. 16:38.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując