Ja bym widział w Wisle dwoch nowych obroncow. Głowa miał tamten sezon jakis wyjatkowy, kontuzje sie mu nie przydarzyły a trzeba sobie powiedziec ze jakby złapał taka dłuzsza kontuzje to pewnie majstra by nie było - wiem gdybam ale taka prawda bo kim mielibysmy go zastapic

Teraz dajmy na to ze przydarzy mu sie kontuzja, do tego i Marcelo cos sie stanie lub wypadnie za kartki i co wtedy. Zostajemy bez stopera :O Wiec najlepiej byłoby sprowadzic i srodkowego obronce i prawego. Co prawda moze byc tez tak ze zostanie Burliga i bedzie po malutku sie ogrywał w seniorskiej kadrze, jak Singlar złapie kontuzje to Burliga bedzie gral - tez nie jest to zły sposob bo młodziez mamy zdolna i historia pokazuje ze warto stawiac na swoje talenty: Brozki, Cwielong, Mały itd
Mam nadzieje ze tego Nurkovica zakontraktujemy i pan Kazimierski nie bedzie strzelał fochow...
Jesli pozyskalibysmy tych 3 piłkarzy + Kirm to juz zostaje chyba tylko jeden transfer do zrealizowania. Skrzydłowy pomocnik lub napastnik. Jesli kupilibysmy skrzydłowego to Cwielong albo Mały moga spokojnie grac w ataku jesli napastnika to mamy Boguskiego, Brozia i nowego napastnika a na skrzydłach Kirm, Cwielong, Mały i Łobo i gra gitara

5 dobrych transferow i swiat jest nasz