Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2009, 19:01
wiertar napisał(a):Wyświetl post
mistrzu widziales tego Drozdowicza mlody 23 lata skoro ma 23 lata i niejest jakąs wyrózniającą sie postacią nawet w drugiej tfu pierwszej lidze to z czym do ludzi? mial okazje pojkazac sie na treningu, widocznie nie pokazal niczego specjalnego ze dostał tylko 30 minut szansy...
No to właśnie dlatego dałem przykład Beto, który nawet biegać nie potrafi, a jakoś wg naszych był odpowiedni.
Poza tym takie jednodniowe testy to jak splunięcie w twarz, nie wiem jak w tak krótkim czasie można ocenić przydatność zawodnika.
I z tym niewyróżnianiem się bym polemizował, worek bramek w słabiutkim zespole to nie jest złe osiągnięcie, a co do wieku - czy Boguski jak do nas przychodził z 3 ligi to był niemowlakiem?
I żeby nie było - nie, nie widziałem gościa, może faktycznie jak i Beto nawet biegać nie potrafi, ale jeśli się bierze na testy kogoś z Polski to oczywistym dla mnie jest że taki ktoś MUSI być wcześniej obserwowany, aż tacy biedni żeby ktoś do Gorzowa nie mógł pojechać nie jesteśmy. A zatem jeśli był obserwowany, i ktoś ocenił że biegać jednak potrafi (a zatem już jest lepszy od Beto) i może się przydać to testy powinny być porządne.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując