Wyświetl pojedynczy post
DYRU
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2009, 17:31
Tekst z Bravo Girl - odpowiedz redakcji
Drogie Bravo, drodzy koledzy i kolezanki.
Mam na imie Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepujaca i nie wiem co teraz mam zrobic.Jestem juz dorosla dziewczyna i mam wspanialego chlopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad zycie i mysle ze on odwzajemnia moje uczucie. Jestesmy juz razem 6 miesiecy i postanowilismy dokonac Aktu Milosnego, aby umocnic nasz zwiazek. Niefart polega na tym, ze ja jestem dziewica, a z tego co wiem On jest juz doswiadczonym mezczyzna. Bardzo obawialam sie ze nie spelnie jego oczekiwan, po prostu zawiode! Na dodatek wszystkie moje kolezanki potracily juz dziewictwo i zeby miec oczym rozmawiac z nimi, powiedzialam ze ja równiez nie jestem jak to sie mówi potocznie "cnotka". O tym fakcie dowiedzial sie Marcin od mojej kolezanki, Moniki, która jest jego dobra znajoma. Gdy Marcin zapytal czy to prawda, nie zaprzeczylam. Ustalilismy nasz Pierwszy Raz na najblizszy weekend, poniewaz Marcina rodzice jada na wesele. Bardzo sie obawialam bólu, oraz tego ze Marcin posadzi mnie o klamstwo, wiec postanowilam jakos sobie poradzic. Nie chcialam przespac sie z "pierwszym lepszym" gdyz kocham Marcina i chce aby to on byl moim Pierwszym Mezczyzna!! Akurat zdarzylo sie tak ze bylam sama w domu i postanowilam uporac sie z moja blona dziewicza. Nie chcialam robic tego palcami ani jakims twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie bylo by mnie stac. Poszlam wiec do lodówki i zobaczylam nadajaca sie do mojego czynu kaszanke. Odpowiadala mi rozmiarem i gruboscia, byla troche za zimna i za twarda wiec postanowilam ja podgotowac. Kiedy nareszcie ostygla,nasmarowalam ja wazelina, i zaczelam wkladac ja do
pochwy. Poddalam sie chyba za bardzo chwili i za bardzo ja scisnelam.Wtedy stalo sie najgorsze co moglo sie stac!! KASZANKA SIE ZLAMALA!!!!!!!!!! Rozpaczliwie próbowalam ja wyjac palcami ale chyba troche za bardzo ja rozgotowalam
i niektóre kawalki kaszanki zostaly mi w pochwie i nie moge ich wyjac! Wstydze sie isc do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez nasza dwójke upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobic i do kogo sie zwrócic.Co teraz pomysli o mnie Marcin!! BLAGAM POMÓZCIE!!!!!
Zrozpaczona

Odpowiedz Redakcji:
Na wstepie pragniemy podziekowac Ci za podzielenie sie z nami swoim problemem. W twojej nader ciekawej sytuacji proponujemy Ci dwa rozwiazania:
1. Ekstrawaganckie w stylu new art.
2. Silowe
Pierwsze wydaje nam sie ciekawe lecz moze nie przyniesc spodziewanych efektów. Musisz pokroic cebule w kostke ,a nastepnie podsmazyc ja na zlocisty kolor na patelni (koniecznie na oleju z pierwszego tloczenia). Nastepnie musisz dopchac ja do pochwy i zrobic 3-4 przysiadów tak aby zmieszala sie z kaszanka. Potem zapros swojego ukochanego na romantyczne spotkanie inicjujace.Przed pierwszym stosunkiem zaproponujesz mu wiec kaszanke po staropolsku w wersji francuskiej. W ten sposób osiagniesz dwacele: udowodnisz mu ze bardzo go kochasz i jednoczesnie pokazesz ze swietnie gotujesz. Przypominamy Ci powiedzenie "PRZEZ ZOLADEK DO SERCA".
Rozwiazanie drugie jest jednak o wiele bardziej skuteczne.
Przygotuj patelnie na której mialas zarumienic cebulke. Nastepnie wezja w prawa reke (jesli jestes leworeczna to w lewa) i .......nij sie nia z calej sily w glowe- bo tobie to juz chyba nic nie pomoze!
Z powazaniem
Redakcja
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując