MCX napisał(a):

Kirm wygryzł Bożoka z Wisły
Nie Miroslav Bożok z MFK Rużomberok, a Andraż Kirm, reprezentant Słowenii, jest blisko podpisania kontraktu z Wisłą. Pomocnik przyleciał wczoraj do Krakowa i czeka na wyniki testów medycznych. Jeśli te okażą się pozytywne, to czekający na podpisanie kontraktu Bożok będzie mógł szukać sobie nowego pracodawcy.
Całość - http://goool.pl/main_v3.php?id=20796
Nie ma co się dziwić, że albo jeden, albo drugi, a nie obaj.
Musimy jeszcze zadbać o obsadzenie pozycji bramkarza (Nurković - ok 200 tys euro), prawego obrońcy (Braz? Carlinhos?) i napastnika (?), a nasz budżet jest ograniczony.
|
Z Bozokiem zwlekali ,bo rozmawali pewnie z Kirmem.
Tu na forum padlo stwierdzenie ze klub zachowal sie wobec niego nie eleganacko ,testujac a pozniej rezygnujac,stawiajac na kogos lepszego na jego pozycje.
Ja mysle ze gdyby bylo inczej tzn gdybysmy testowali Bozoka a w tym czasie zglosil by sie do niego byle kto np Olimipiakos z propozycja kontraktu(zapewne na lepszych warunkach) to ,Bozok wogole by sie nie zastanwial ,tylko podziekowal nam ale nieskorzysta. i wybiera Grekow.
Taka sytuacja moze i wydaje sie niezreczna,ale w grunicie rzeczy patrzac z boku ,działa ten mechanizm w dwie strony ,i tyle .Z naszej strony podziekowano zapewne Bozokwi i temat został zamkiniety.
Natomaist co do polityki,to w zasadzie szukamy jeszce napastnika, ktory zastapil by ,lub nawiazal walke z Rafałem zanim ten powroci,bo Cwielong to mi idealnie pasuje na czarnego konia