RWD napisał(a):

|
poważną juz jesteście a POWAŻANA przez niektórych pewnie będziecie jak skończycie jazdy typu zgoda z Bałtykiem zamieniona na zgodę z Arką (wiem prehistoria ale nie wpsomniałbym o niej gdyby nie...) chuligańskie układy z Widzewem zamienione na chuligańskie układy z ŁKSem czy też akceptacja manipulacji wroniecko - poznańskich podczas gdy z tego co pamiętam byliście jednym z głównych oponentów w stosunku do gdańskiej Lechii fuzjującej się nieszczęśliwie z Olimpią Poznań, nie wspominając o jakże jasno okreslonej i sprecyzowanej postawie przeciw "braku zasad"....no chyba że chodzi o brak zasad waszych przyjaciół
|
1. Zgoda Arka-Baltyk - lata '90, tak jak napisales prehistoria, nie czuje sie uprawniony do tego, by komentowac to zdarzenie, bo znam tylko wersje jednej strony, a wtedy jeszcze nie bawilem sie w aktywne kibicowanie
2. chuliganskie uklady - moze sie nie znam,Ty zapewne masz jakies pojecie, ale dla mnie uklad chuliganski, to uklad w ktorym dwie ekipy zgaduja sie po to, by zrobic akcje na inna ekipe. Przykladem moga byc poczatki teraz juz silnego ukladu GieKSy i KSG, gdy robili akcje na specjal Jagiellonii. O ile mnie pamiec nie myli nie robilismy zadnych akcji ramie w ramie z Widzewem. Jesli masz inne zdanie na ten temat - chetnie je poznam

Z ŁKSem byl uklad, byla akcja i tyle.
3. Przeksztalcenia wroniecko-poznanskie byly juz omawiane wzdluz, wszerz, z gory na dol i spowrotem. Nie chce mi sie gadac o tym po raz setny, wiec odsylam do starych postow bodajze sq lub skttrbriain.
A jak juz jestesmy przy tematach honorowego podejscia do fuzji, to zapytaj kolegow ze Slaska czy przypadkiem nie byli juz ulozeni z Drzymala, a licencja Dyskobolii wyladowala w Warszawie tylko dzieki prezydentowi Wroclawia Dutkiewiczowi.
4. Nie bede sie wypowiadal na ten temat, bo jak zapewne wiesz, niepisana kibicowska zasada mowi "pisz o zgodach albo dobrze, albo wcale"
Cytat:
|
moze takie krótkie zestawienie da Ci do myślenia czemu niekórzy patrzą na Was trochę chłodniejszym okiem niż kibicowska Polska C umierająca z wrażenia na widok ściśle "wyselekcjonowej" kilkutysięcznej ekipy wyjazdowej hehe
|
Bez przesady. Pozytywne opinie na nasz temat mozna uslyszec nie tylko z kibicowskiej Polski C, ale tez B i A. Tak samo w przypadku dobrych opraw, akcji czy wyjazdow Wisly, Legii i u nas pojawiaja sie glosy uznania. Na tym polega zdrowa rywaliazcja i umiejetnosc docenienia przeciwnika.