Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2009, 12:10
Wszystko zależy od transferów z i do klubów.

Amica straciła właśnie lidera zespołu, a trener Zieliński jest dla mnie niewiadomą. Co innego trenować solidnych średniaków, co innego walczyć o MP. Do tego nie wiem, czy Rutkowski utrzyma w klubie Rengifo, Stilica, Lewandowskiego, Arboledę i Peszko. Wydaję mi się, że co najmniej jeden z tej grupy w tym okienku Bułgarską opuści.

Legia pozbyła się słabych ogniw, do klubu wrócił solidny jak na nasze warunki Wawrzyniak. Pozyskali Mięciela, który na początku zastąpi Chinyamę, w dodatku może być nauczycielem dla zdolnej młodzieży. Na chwilę obecną ten klub wygląda najsolidniej. Jest tylko jeden podstawowy poroblem. Trener Urban. Ten sezon to jego ostatnia szansa.

W naszym przypadku jest najwięcej niewiadomych. Czy przyjdzie lewoskrzydłowy i boczny obrońca? Kto odejdzie: Diaz, Brożek, Marcelo? Nadzieję pokładam jedynie w braku ofert transferowych dla naszych i w trenerze Skorży.

Nie mam wątpliwości, że liczyć się będzie tylko ww. trójka. Na chwilę obecną najlepiej wygląda Legia, ale to początek okienka i wszystko może się zmienić. Poczekajmy, jak zespoły domkną kadry.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując