KOMINEK napisał(a):

|
Przyjechał przeszdł testy ale Wisła znałazła lepsze rozwiązanie - takich sytacji w każdym okienku są dziesiątki i nasi piłkarze też ich doświadczali.
|
To wymień mi choć kilka.Co innego testy a co innego badania lekarskie - jak wiadomo przeprowadza się je gdy sprawa jest już uzgodniona.
I to nie jest tak że bardziej cenie interes jakiegoś Bożoka niż Wisły, tylko chciałbym by takie sytuacje nie zdarzały się a u nas to jest w zasadzie kolejny taki kamyczek potwierdzający chaos jeśli chodzi o politykę transferową.
I oczywiście, jako Wiślak wole by przywalili w ch i wzięli tego Słoweńca bo rokuje on zdecydowanie lepiej, tyle że przynajmniej w przyszłości lepiej unikać tego typu gierek.
ciacho - miałem nadzieje że jak lekką ręką oddajemy Clebera,Zienia i Baszcza to mamy alternatywy wypatrzone już jakiś czas temu.Teraz mam już poważne wątpliwości ale poczekam do piątku bo to jest w zasadzie taki ostatni termin, gdzie będzie można powiedzieć że jakoś wyrobiliśmy się w czasie a nie chce niewiadomo czego a jedynie uzupełnienia oczywistych braków.
A czas wd mnie jest o tyle kurewsko w tym roku ważny że jedyna szansa na spokojny finansowo i sportowo rok to awansować minimum do LE czyli przejść 2 i 3 rundę a jak wiadomo wszystko to rozstrzygnie się jeszcze w wakacje.
ps i zgadzam się z tymi co piszą że priorytet to dobre przygotowanie drużyny, tyle że o to będzie bardzo ciężko.3 tygodnie to nie jest czas w którym można cokolwiek konkretnego zrobić.