Wyświetl pojedynczy post
sharkey
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2009, 17:06
Wiem, że to co powiem może się wielu nie spodobać ale co by było jakbyśmy podpisali kontrakty z oboma... np. Kirm na 5 lat (tak chyba było mówione w newsie na stronie) i Bozok np. na rok lub dwa z opcją na kolejne 2 przecież lewego pomocnika tak czy siak nie mamy, a na prawej jest Łobodziński,Małecki, Ćwielong, Gołoś. Pierwszy jak wszyscy wiemy gra bardzo różnie czasami wyjdzie choć ja osobiście w niego wierze. Następnie mamy 2 piłkarzy którzy zdecydowanie lepiej radzą sobie w ataku niż na boku i ja bym ich właśnie z przodu widział. No i na koniec pozostaje Gołoś...chłopak ma spory talent może nie na miarę Kalu Uche ale kiedyś dobrze grał i się dobrze zapowiadał, no ale niestety pech go nie opuszcza i jak gra w Wiśle to albo kontuzja albo poważna choroba jest to prawie tak pechowy zawodnik jak Dawidowski (uuu aż ciężko mi to pisać ale niestety to prawda). Niestety czarno widzę jego przyszłość w naszym klubie...teraz kilka miesięcy rehabilitacji, a później gra w rezerwach, następny sezon pewnie znowu jakieś wypożyczenie i koniec kontraktu...
Skoro zarówno Bozok jaki i Kirm są dość wszechstronni i potrafią grać na obu stronach pomocy może warto spróbować podpisać kontrakty z oboma. Muszę się poniekąd zgodzić z JarTSW, który napisał, że:
Cytat:
A co do Kirma i Bozoka...działacze Wisły zachowali się niezwykle nietaktownie, jeśli rzeczywiście mieliśmy z nim wszystko ustalone, a on czekał tylko na ruch z naszej strony, a został wystawiony.
Zastanawiam się również czy kontrakty Marcina Baszczyńskiego + Marka Zieńczuka + Tomasza Dawidowskiego + Mauro Cantoro (którego wszyscy chcą wyrzucić a ja bym go i tak zostawił bo bardzo cenię tego zawodnika) nie pokryłyby zatrudnienia Bożoka + Kirma + Carlinhosa + Nurkovića

JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!!
Odpowiedz cytując