Wyświetl pojedynczy post
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2009, 12:19
wolek1986 napisał(a):Wyświetl post
Ja tam twierdze, że będzie ofensywa transferowa albo już jest Pewnie Bednarz robi wszystko po cichu i będziemy mieli zakontraktowanych piłkarzy na wszystkie newralgiczne pozycje. Pokerowa twarz i dyskrecja w interesach to najważniejsze sprawy. Wzmocnimy się niewielkim kosztem a z duzym efektem Zobaczycie. W środę będzie 5 piłkarzy zakontraktowanych (oby Nurkovic, Braz, Carlinhos, Vladavic i jakaś perełka na napad, może Matavz) Pozdrawiam
Ja twierdze podobnie z tym, że mam trochę mniej optymizmu.
Nurkovic jedzie na obóz - jego menago twierdzi, że kontrakt podpisze w Austrii, więc zapewne 1 lipca (otwarcie okienka)
Carlinhos - niby zniknął, dużo szumu, ale na obozie ma się pojawić. Były nieścisłości co do jego kontraktu z poprzednim klubem i nie zdziwię się, jeśli pojechał do Brazylii załatwiać papiery i stawi się na obóz. Jeśli wszystko bedzie w porządku powitamy go w Wiśle.

Jeśli chodzi o Bożoka kompletnie nie znamy sprawy dlatego wypowiedzi typu: "Nasz zarząd jest głupi i w ogóle blee" są śmieszne.

Może i jestem zbytnim optymistą ale założę się, że 1 lipca doczekamy się co najmniej dwóch nowych zawodników!
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując