mzaku1976 napisał(a):

|
Taaa. Na pewno bedą wzmocnienia po Levadii. Tak jak po przejściu Beitaru miały byc przygotowane (słowa Wilczka)3,4 transfery.Naiwność niektórych poraża
|
Ja naprawdę nie wiem co Wy tak panikujecie... mamy naprawdę solidny skład i świat się nie zawali jak nikogo nie weźmiemy. Czy wy nie widzicie że te okienko już wygląda trochę inaczej w stosunku do poprzednich ? Widać, że mamy upatrzonych ludzi, a nie tak jak było wcześniej, że szukamy kogoś na siłę. Nawet ten bramkarz, który przyjechał był OBSERWOWANY. Jestem przekonany, że kogoś kupimy. Dodam, że mamy jeszcze Gargułę, piszecie o znakach zapytania przy jego nazwisku. A ja jestem przekonany, że jeśli dalej nic nie będzie dziać mu się z tym kolanem to on wróci do formy. Dlaczego ? Sprawa jest prosta Garguła jest to piłkarz bazujący na technice i inteligencji nie tak jak Dawidowski czy Niedzielan których głównymi atutami była szybkość zwrotność itp. Więc nawet jeśli te kolano nie będzie chodzić jak dawniej uważam, że on sobie poradzi. Jest po prostu dobrze ułożony w bani gość a w piłkę grać się nie zapomnina.
Do tego myślę, że nasz Tomas obudzi się już na dobre, a nie tylko na kilka chwil. Po cichu liczę że będziemy mieć taki duet jak Barca (Iniesta Xavi) za nimi Toure. U nas Garguła Jirsak za nimi Sobol