putinm napisał(a):

|
jak klikasz zawodników wybierając ich do składu, to zrob to w takiej kolejnosci jakiej oczekujesz, jak na boisku w taktyce bedziesz ich mial na zlych pozycjach to po prostu pozamieniaj (tylko na tym boisku!). Mam nadziej ze rozumiesz
|
i
Awe napisał(a):

|
To tak jak by zależy od ustawienia kółek na planszy z taktyką. Jak chcesz mieć np. napastnika na dole listy, a masz tam pomocnika to musisz ich kółka zamienić na planszy taktyki. Tylko nie jestem pewien czy można tak po prostu przeciągnąć jednego na drugiego, chyba trzeba było najpier jednego przesunąć w inne miejsce, potem tego drugiego na to zwolnione i wtedy tego pierwszego na to teraz zwolnione... Ale zagmatwałem :/
|
Załatwione

aczkolwiek musiałem edytować na nowo wszystkie ustawienia poszczególnych piłkarzy !
Po Mistrzostwach Europy w 2012 chciałbym odejść z Wisły. Jaki według was kierunek jest najlepszy dla młodego, ambitnego managera który osiągnął wszystko co możliwe na krajowym podwórku i to kilkakrotnie oraz awansował trzy razy do fazy grupowej Ligi Mistrzów ? Umówmy się, o Realach i Milanach nie rozmawiamy